25 Ağustos 2012 Cumartesi

Çırak (Rizzoli&Isles #2 ) - Tess Gerritsen


8-9 günlük bir beraberliğimizin sonunda Çırak geçen gün  bitti.Bloga yazamadım hemen,ama Vikitap'ta anında güncellemeye çalışıyorum.Bağlantılar aşağıda..Başladığımda kitaba hiç heyecanlanmamıştım,normal okuyordum,sıkılıyordum.Ama yarısından sonra çok heyecanlı olmaya başladı,hele sonlarında kalbim fırlayacak gibi olduu :) Bu kitaba tadını veren Hoyt kesinlikle yahu :)
İnsan böyle tatlı,güler yüzlü bir kadın bunları nasıl yazıyor diyor :)
Beyaz Kitaplık'ın burada bahsettiği bir sorun var,aynısını ben de yaşadım.Bazı bölümler Hoyt'un ağzından anlatılmış ama hiçbir şeyle belirtilmediği için sonradan anlıyorsunuz ki bu da kafa karışıklığına neden oluyor..En azından italik yazılabilirdi o kısımlar..
Sevgili Hamide'nin bu yazısında öğrendim bu serinin dizisinin de olduğunu izlemeyi düşünüyorum.Ayrıntıları buradan öğrenebilirsiniz..
Hoyt için kafamızda bir siluet yarattık,bakalım dizide canlı kanlı görünce nasıl olacağıız? Tüyler ürpertici ! :)

Vikitap : ggülçin 

Twitter'da da yazıyorum kitaplarla ilgili yorumlarımı.Onun için de buraya tıklayın..

Altı Çizilen Cümleler:

- Yaşamımızdaki en heyecan verici şeyler hep beklemediğimiz zamanlarda olduğu için bu özel anların tadını çıkarmayı öğrenmeli,çoğunlukla tekdüze geçen zamanı süsleyen bu ender heyecanların kıymetini bilmeliyiz.Burada,duvarların arkasındaki bu dünyada zaman yavaş akıyor.Burada herkes bir numaradan ibaret,isimlerimizle ya da tanrı vergisi yeteneklerimizle değil,işlediğimiz günahlarımızla ayrılıyoruz birbirimizden.Tek tip giyiniyoruz,aynı yemekleri yiyoruz,arabayla dolaştırılan eski püskü kitapları okuyoruz.Günler birbirine benziyor.İnsanı sorsan böyle korkunç olaylar da olmasa hayatın heyecan verebileceğini hatırlayacağımız yok. sf:9(ilk sf)

11 yorum:

  1. Ben dizisini de izliyorum kitaplarını da okudum çıkanları tabi :D Harika bir dizi bence . Tess Gerritsen kitaplarına zaten sözüm yok harikalar :D

    YanıtlaSil
  2. ahhh kuzuuuum ben tess'i o kadar çok severi ki(tabii ki rizzoli&isles'ı) sen de sevince sorular sorunca çok mutlu oluyorum dediğim gibi diğer kitapları da oku pişman olmaacaksın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkiz Bedenler'i okuyorum şu an,o kadar güzel ki,ilk sayfadan beri çok sürükleyici :) Tess canımız ya :))

      Sil
  3. Ne güzel olmuş buralar!

    Beklerim bende,

    Sevgiler
    pembeeevren.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel olmuş buralar derken anlayamadım :) Benden de sevgiler :)

      Sil
  4. Bugün DR da görmüştüm bu kitabı. Senin yazını okuyunca çok ilgimi çekti. Bir daha kine alırım. Ben de de Grange ın Yolcu su var bu aralar. Ben onun kitaplarını seviyorum. sana da tavsiye ederim. Oldukça heyecanlı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O da istediğim kitaplardandır :) Tess mutlaka okunmalı :) Sevgiler..

      Sil
  5. Tess abla çok iyidir severim :D

    YanıtlaSil
  6. I do not even know how I stopped up here, however I thought
    this submit was good. I don't understand who you're but definitely you are going to a famous blogger if you aren't already. Cheers!
    Also see my website - ingifts Mini-Monster Schlüsselanhänger

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...