13 Kasım 2011 Pazar

Zenkai Girl - ‘Şimdiden anlaşalım çocukları sevmiyorum.’

Dizinin İsmi :
全開ガール (Japonca)
Zenkai Girl (Romaji)
Format : Renzoku
Tür : Romantik komedi
Bölüm Sayısı : TBA
Yayınlanacağı Kanal : Fuji TV
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2011
Yayın Zamanı : Pazartesi 21:00
Senarist: Yoshida Tomoko
Yönetmen: Takeuchi Hideki

OYUNCULAR
Aragaki Yui as Ayukawa Wakaba
Nishikido Ryo as Yamada Sota
Hirayama Hiroyuki as Shindo Kyoichi
Renbutsu Misako as Shioda Soyoko
Suzuki Ryohei as Nishino
Sato Jiro as Sakota Morice
Aoyama Noriko as Kujo Mika
Minagawa Sarutoki as Torii Hiroshi
Arakawa Yoshiyoshi as Hayashi Samao
Takeuchi Riki as Hanamura Jin
Yakushimaru Hiroko as Sakurakawa Noriko
Tani Kanon as Sakurakawa Hinata
Takagi Serai as Yamada Emitaro

Konusu
Dizide o hayalleri ile yükselen iddialı uluslararası bir avukat olan Wakaba bir hukuk bürosunda iş bulduktan sonra patronu (Yakushimaru Hiroko) ona beklenmedik bir görev verir: patronun 5 yaşındaki kızına bakmak.

Wakaba kariyerinde ilerlemek için bu görevi iyi bir şekilde yerine getirmeye isteklidir. Anaokulundan kızı alırken,karısından boşandıktan sonra oğlunu büyüten genç bir adam (Nishikido) ile karşılaşır. İkiside çocukları için çabalıyor gibi görünmektedir, aralarında giderek bir aşk gelişmeye başlamıştır.


Ayukawa Wakaba zorluklar içinde büyümüş hırslı bir avukattır.Her zaman için duygularını bir kenara bırakmış,mantıksal yönden düşünen birisidir.Manhattan'ın şahini olmak gibi bir sürü hayali vardır :)
Wakaba patronunun kızına bakma görevini,başarıya giden yolda önemli bir adım olarak görür ve görevini özenle yerine getirir.Her gün Hinata'yı anaokuluna götürür.Hinata'nın en yakın arkadaşı Pitaro'nun babasıyla(Yamada Sota) da orada tanışır.Wakaba Yamada Sota'dan hiç hoşlanmaz,onun hayalleri,idolleri olmadığını düşünüp sinirlenir..Bir yandan Hinata'ya bakıp,bir yandan da iş yerindeki önemli işlerini halleder.Bütün gün uyumaz azimle çalışır.Kendisi gibi büyük hayalleri olan patronu Shindo ile ilişkiye başlarlar.
Mantığı ağır bassa da Wakaba Sota'ya olan aşkının önüne geçemez.Ona aşkını itiraf edecekken Sota'nın eski karısı Ririka gelir.Bu yüzünden Wakaba çok sinirlenir ve Shindo'yla evlenmek için çalışmalara başlarlar.Ama Shindo düğün günü onun için son bir iyilik yapar.Uçakla New York'taki iş yeri şubelerinin müdürü olmak için gider ve Wakaba'yı Sota'yla evlenmek için bırakır..
                                                   Ve mutlu son... :)


Ayrıca dizideki küçük çocukların arkadaşlığı görülmeye değerdi.Hinata'nın bilmiş halleri çok hoşuma gitti,yanaklarını sıkasım geldi :)
                                         Duygulara hakim olunamayan anlar..


Hinata ve Pitaro
Ririka ve Pitaro gidiyor..


Bu dizi benim ilk izlediğim Japon dizisiydi.Hakikaten de çok hoşuma gitti.İnsana çok şeyler katan bir dizi,önemli mesajlar veriyor..La Fea'nın blogunda yazıyı okuyup izlemeye başlamıştım,iyi ki de izlemişim :)
Wakaba'nın küçüklüğünü,çektiği zorlukları,babasıyla yaşadığı duygusal anları izleyince gözyaşlarımı tutamadım.Aynı zamanda Sota'nın sürekli bağıran,yüksek sesle konuşan 3 arkadaşından hiç hazzetmedim.
Ona rağmen güzel ve eğlenceli bir diziydi.Tavsiye ederim...

Not:Fotoğraflar alıntıdır...

2 yorum:

  1. Özlem ŞEN : japon dizilerinii severim guzeldirler bu dizide hoşuma gıttı izleyecegım :) teşekkurler :)


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok şeker bir diziydi :) Keyifli seyirler:)

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...