23 Aralık 2012 Pazar

FİLM | Porsuk Ağacı Cinayeti

Sevgili Liss Christie kitaplarının filmlerinin olduğundan bahsetmişti.Ben merak edince de linkini verdi.Şöyle bir bakayım derken,hiç hesapta yokken filmi izlemeye başladım :)
Çok güzel bir uyarlama olmuş.O eski yılların havasını çok iyi yakalamışlar.Dublajı da beğendim.Kitabı okuyanların izlemesini tavsiye ederim :)
Teşekkürler Liss ! :)
Not : Miss Marple'ı çok sevdim :) Gerçek soyadının filmdeki McKenzie'lerle aynı olması çok büyük bir tesadüf değil mi ? :)
Tüm Agatha kitaplarının filmleri için

Marple Porsuk Ağacı Cinayeti – Marple A Pocket Full Of Rye

Filmin Yönetmeni Charles Palmer
Filmin Türü Polisiye, Suç, Gizem
IMDB Puanı 7.2
Yapım Yılı 2008
Ülke İngiltere

Senaryo yazarı Agatha Christie, Kevin Elyot
Başrol Oyuncuları Julia McKenzie,Rose Heiney,Laura Haddock,Kenneth Cranham,Thea Collings,Lucy Cohu,Rupert Graves,Matthew Macfadyen,Edward Tudor-Pole,Ralf Little,Helen Baxendale
Geçmişinde yasadışı işler yapmış olan işadamı Rex Fortescue işyerinde içtiği bir bardak çaydan sonra birdenbire rahatsızlanmış ve ölmüştür. Takip eden günlerde işadamının evde kahvaltı ederken zehirlendiği anlaşılacak,kahvaltıyı hazırlayan hizmetçi Gladys Martin de boğularak öldürülecektir. Miss Marple devreye girmekte gecikmez. Zira,öldürülen hizmetçi Gladys Martin, Miss Marple’in eski bir çalışanıdır. Kurbanın cebinde bir avuç çavdar bulunmuştur ve ne yazık ki eldeki tek ipucu budur. Ortada ise birden çok şüpheli vardır. Ama hepsi de kurbanın ailesindendir…

4 yorum:

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...