19 Şubat 2014 Çarşamba

Saç Bakım Rutinim

Merve'nin blogu için saç bakım rutinimi yazmıştım,buraya da ekleyeyim istedim.Yazıma ve Merve'nin bloguna ulaşmak için tık tık.

Saçlarım yağlanmaya meyilli ve uzun.
Blendax Yasemin Özlü Şampuan : Saçlarımın sağlığı ve kepeklenmemesi açısından zaman zaman şampuan değiştiriyorum.Pantene,Elidor vs. derken bu sefer ki seçimim Blendax oldu.Kokusu çok güzel ve gayet iyi temizliyor.

Schwarzkopf Taft Saç Köpüğü : Saçıma hacim vermek istediğimde bu ürünü kullanıyorum.Blogumda ayrı olarak da yazmıştım zaten. Kuruttuğumuz,hafif nemli saçlarımıza uyguluyoruz böylece çok çaba harcamadan da saçlarımız güzel bir görüntüye kavuşuyor.

Schwarzkopf Isıya Karşı Koruyucu Sprey : Saçlarıma düzleştirici ya da maşa uygulayacaksam ara ara saçlarıma sıkıp,tarıyorum.Biraz kurumasını bekleyip,düzleştirici veya maşayı uyguluyorum.Gerçekten memnun kaldığım bir ürün.Bu aralar fazla ısı uygulamama rağmen saçlarımda kırıklar çok nadir.

Dediğim gibi saçlarım yağlanmaya meyilli,o yüzden saç diplerime uygulamıyorum. Böylece saçlarım da yağlanmıyor bu ürünü kullandığım zaman.

Avon Fas Argan Yağı : Saf argan yağı tabii ki değil.Ancak bu ürünün kokusunu ve verdiği yumuşaklık hissini çok seviyorum,bitmek üzere zaten.Tekrar tekrar alabileceğim bir ürün ancak farklı markalar denemek istediğim için şimdilik yenisi alınmayacak J



Bir de o fotoğrafta unuttuğum badem yağım var.
Ayda 1-2 kez filan,aklıma geldikçe uygulamaya çalışıyorum.Saçlarımı daha parlak ve daha yumuşak yapıyor.
Hazır yeri gelmişken bir ipucu vereyim : Bu tarz yağların saçınızdan kolay çıkması için saçınıza su değdirmeden önce direk şampuanı saçınıza döküp iyice karıştırın,sonra durulayın.Biraz sizi zorlayacaktır onu yedirmek ancak inanın bu işinizi çok kolaylaştıracak bir işlem :)



Siz neler kullanıyorsunuz saçlarınız için ? Önerileriniz neler,bekliyorum :)




4 yorum:

  1. Mervede görüp hemen ışınlandım, blogunuzu çok beğendim :) takipteyim, ben de beklerim :))

    YanıtlaSil
  2. merhabaa.. :) kendi blogumda bir postumda saç bakım ürünlerimden bahsettim. girmek istersen http://sayfasayfahayaller.blogspot.com.tr/2014/02/en-sevdigim-kozmetik-urunlerimm.html belki yararlı olabilecek seyler bulabilirsin.. iyi akşamlar..

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...