29 Nisan 2014 Salı

Yaza Hazırlık : Spora Başlıyoruz ! #2




Merhaba!

Tembellik yapıp sporu bir kaç gün aksattığım şu günlerde,hem kendime hem de size motivasyon olması amacından yeniden bir heveslenelim istedim :)

Bugün bahsedeceklerimiz ise; yaza hazır bir vücuda nasıl sahip oluruz ? Squat nedir ? Cardio nedir?

Squat ; vücudumuzu sıkılaştırmaya yarayan çömelme egzersizleridir.Belirli programlarla vücudumuzda kısa sürede farklılık yaratabiliriz.Mesela şu 30 günlük program ;




Squat benim önceki yazıda bahsettiğim videolarla birlikte yaptığım hareketlerden biri.Ayrı olarak yapmıyorum ancak vakit azalıyor,yapsam iyi olacak :)
Yaza hazırlık için Youtube'daki videoların size çok faydası olacaktır.


Cardio nedir?
Cardio,kalp ritminizi,oksijen oranını düzenleyip yağ yakmanızı sağlayan hareketlerdir.Günlük hayatta yaptığımız ip atlamalar,koşular,bisiklet sürmek bunlara dahildir.
Evde yapabileceklerimiz ise;
--

Kilo yakmak için uygulayabileceğiniz egzersizler ;




Düz bir karın için:



Haydi spora ! :)






7 yorum:

  1. hangi birini yapalım bunların off :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir program çıkarıp yapabilirsiniz,böylece daha kolay olur.Offlamak yok,yazın fit bir vücuda kavuştuğunuzda değdiğini anlayacaksınız :))

      Sil
  2. Sayende ben gezerken blogunda kuzenim gördü artık her gün yapıyo, bakalım ne olcak bu işin sonu :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa çok sevindimm,beni de haberdar edin :) Bırakmak yok! :)

      Sil
  3. Paylaşımın çok güzeeel! ama ben günde kaç squat yapayım şaşırdım:( Önceden 50 filan yapıyodum, yoga hocam günde 200 dedi, eğitmen squat yaparsan bacakların kalınlaşır dedi:( ince bacak, çıkık popo için de sabit egzersizler olsa keşke..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkür ederim.Böyle durumlarda da kafamız karışıyor işte:( Ben bu videolardaki squatları yapıyorum,bir de şimdi bu 30 günlük squat programına başlamayı düşünüyorum.Bence squat sayısını çok arttırırsan,kasa dönüşür ve kalın gözükür,ama bir bilgim yok bu konuda :))

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...