12 Temmuz 2014 Cumartesi

Mutfakta Aşk Kokusu Var - Eleanor Moran


Kitap fuarında kapağın güzelliğine vurulmuştum.Böyle bir kitabı orada bırakamazdıım :)

Mutfakla,yemeklerle ilgili olduğum için de konusu ilgimi çekti.

Gelin görün ki ben bu kitabı sevemedim ! Uzuu süreler okuyamadım zaten.Elimde alıp her seferinde 10-15 sf okudum diyebilirim.Belki de o yüzdendir.
Ayrıca ben ortada aşk filan göremedim ! Son zamanlarda kitaplarla ilgili bunu çok söylüyorum ama gerçekten aşk filan yoktu :))
Yani,ısınamadım ben bu kitaba !

Altı Çizilenler : 

Düşünmek istediğim her şeye karşı rahat bir battaniye,bir göz bağı,bir yalıtım oldu.Yeme içme işi bunu en iyi şekilde yapardı.  sf:217


4 yorum:

  1. Eski kitap kapaklari nasil sadeydi ,simdilerde allayip pullayip bos hikayeleri cekici hale getirme cabasindalar. Ben de kapagina aldanip aliyorum ama cogu zaman kapagi hikayeden daha mukemmel oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısınız..Özellikle de kapağına bakıp kitap seçen insanlar için çok caydırıcı.Büyük hayal kırıklığı oluyor sonu :)

      Sil
  2. kesinlikle arkadaşın yorumuna ben de katılıyorum, daha bugün kitapçıdaydım ve rafların yarısı çik-litlerle doluydu, hepsinin de kapağı allı güllü... Romantik kapaklarla kandırıyorlar insanları ama ben arka kapağı beğenmeden almıyorum kitapları... Yoksa bir günde biten ve size hiçbir şey katmayan kitaplara boş paralar vermeniz işten bile değil .:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konusu ilgimi çekmeyenleri ben de almıyorum.Hoş bunun konusu tam benlik ama yine de çekmedi beni :)

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...