3 Şubat 2015 Salı

Bu Nasıl Hava ?!!

fotoğraf alıntıdır.



Günlerdir Bursa'da hava berbat.
İlk önce bir lodosla başladı.Ama nasıl lodos ! Evde bile şiddetli bir şekilde duyuluyor sesi.
Cumartesi günü hiçbir yere gitmedim.Pazar günü ise biraz gezelim,alışveriş yapalım dedik.Hava sıcak bile sayılabilirdi.Ama o lodos var ya ! Baş ağrısı yaptı resmen.Trafik lambaları bile sallanıyordu.Gerçi alışveriş merkezindeydik ama çıkışta kafamıza bir şey düşmediği için çok şanslıyız sanırım! Nasıl sıkıcı,boğucu bir hava!
Dünden beri de yağmur var.Hatta gök filan gürüldüyor ben bunları yazarken.Yine elektrik kesintisi olmazsa şanslıyız sanırım.
3 gündür de metro çalışmıyor vinç düştüğü için.Stadyumda da vinç düşmüş,başka yerde tırlar devrilmiş,evlerin çatıları uçmuş.Sanırım ilk defa Bursa'da bu kadar şiddetli lodos görüyorum.
fotoğraf alıntıdır.

Kışın en sevdiğim zamanı Aralık'tır,yılbaşı ruhundan dolayı :) O da geçince hiçbir zevki kalmıyor.Özellikle her gün gitmeniz gereken bir yer varsa,sokaklarda işkence resmen.Böyle yağmurla filan da kış anlaşılmıyor ki :)

İşte bu da böyle bir iç dökme yazısı oldu.Bugün de ben meteorolojinin görevini üstlenip size Bursa'daki hava durumundan bahsettim :P Var mı yaşadığı yer hala günlük güneşlik olanlar ? Özledik vallahi :)


Not : Yayınlayana kadar güneş açtı.Al bir de burdan yak :))
Buyrun son durum.Bizim kafalar iyice karıştı!

4 yorum:

  1. Hahah ne güzel yazı olmuş. Geçmiş olsun ama:( Burda hava soğuk ama güneşli:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yazıyı yazdım hava düzelmeye başladı.Güneş var şimdi :) İsyanlarımı mı duydular nedir :)))

      Sil
  2. valla istanbulun durumu bursadan farklı değil. bizde bir de trafik çilesi ekleniyor ve hayat gitgide çekilmez oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bursa'da önceden trafik sorunu yoktu,ipek böceği filan derken felç ettiler trafiği :/ Tabii İstanbul kadar değil ama biz alışkın olmadığımızdan :) İstanbul'un havası daha da kötüdür :/

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...