29 Haziran 2012 Cuma

BİG BANG !



Sevgili Lee sayesinde bu güzel grupla tanıştım.Kendisi büyük bir Big Bang (daha çok Taeyang :p ) hayranı.Onun bu hayranlığına ben de hayranım ! :)
T.O.P 'ı " I am Sam "dizisinden tanıyordum zaten,böyle bir grubu olduğunu da biliyordum ama ben rapten zerre kadar hazetmediğim için hiç dinlememiştim.Ama şarkıları bol rapli olsa da,bu çocuklarda şeytan tüyü var ! Hemencecik ısınıveriyorsunuz.Öncelikle biraz gruptan bahsedelim.İlk çıkışlarını 2006 yılında yapmışlar.Üyeleri,G-Dragon,T.O.P,Taeyang,Daesung,Seungri.Liderleri G-Dragon.Lee'ye onları tanımak adına söz verdiğim için yapmadığım şey kalmadı.2-3 gündür incik boncuk her şeyi araştırdım.Röportaj okudum,üyeler hakkındaki bilgileri okudum,bir sürü klip izledim,hatta dans provalarını bile izlediim !Bütün şarkıların içinde beni en çok etkileyen Lies oldu.İlk dinlediğim şarkıları olduğu için de,yeri büyük bende.Ancak beni rahatsız eden bir nokta var onu da hemen açıklamak istiyorum.Lies ve Haru Haru'nun sonunda G-Dragon'un" Girl" diye başlayan İngilizce konuşmalarını çok yapmacık buldum.Ne zaman şarkıları dinlesem onu atlıyorum :)Üyeleri tanımak adına bir kaç resim :


Daesung ile ilgili olan resim açılmıyordu.O yüzden başka bir resim :

Gerçekten de Lee'nin dediği gibi Taeyang'ın çok değişik bir ses rengi var.Ayrıca kıpır kıpır,harika dans ediyor,çok esnek.
Lies ve Haru Haru'nun nakaratları bağımlılık yapabiliyor !
Şu sözler ile başlayan nakarat sürekli dilimde :)
I'm so sorry but i love you da geo-jis-marI-ya mor-rass-eo i-je-ya ar-ass-eo

Listenin ikinci sırasında ise Haru Haru var.Klipte Park Min Young oynuyor.City Hunter'da Min Ho ile oynadığı için ne kadar kızsak ta (:p) Min Young'ı gerçekten çok severim.Her klipte ayrı bir hikaye anlatmaları ise,onları daha izlenir kılıyor.Bu klip gözlerini yaşartıyor insanın..


Tonight'ı yaklaşık 3 kere izlediğim için hoşuma gitmeye başladı.İlk olarak klibini izledim,daha sonra Big Show'da canlı performanslarını,3.olarak ta aşağıdaki videoda dans çalışmalarında.
Videoda dikkat etmenizi istediğim bir şey var.Taeyang fazla uzun ve iri olmadığı için nasıl kıvrak ama T.O.P onun yanında ne kadar tabiri caizse "odun" gibi duruyor hehe :)



Taeyang Wedding Dress.Çok güzel bir şarkı..


Taeyang'ın piyano çaldığını söyleyince Lee,onunla ilgili bir video da izledim.Hepimizin çok sevdiği JYJ'den Junsu ve Taeyang karşılıklı piyano çalıyorlar.İkisi de çok başarılı !
Bu grupta G-Dragon lider olduğu için çok ön planda ama SNSD'de niye öyle değil,hem de Taeyeon içlerinden en iyisi ve harika bir sesi olduğu halde ?!
Bu şarkıların hepsini dinlemenizi tavsiye ederim.Bu çocukları çok sevdim.En kısa zamanda telefonumu yaptırabilirsem,bütün şarkılarını telefonuma atıp kumsalda bütün gün onları dinlemek istiyorum ^^Lee,bir kez daha teşekkür ederim :)

4 yorum:

  1. :) bende bu sene tanıdım bu grubu,ama geç tanımışım ona üzüldüm:(, benim ilk tanıdığım şarkı "haru haru"..:)telefonumda bigbang'in bütün şarkıları var :)teşekkürler paylaşımın için:)

    YanıtlaSil
  2. Ben de öyle canım,ama geç olsun güç olmasın :) Tatilde bol bol dinlemek için bütün şarkılarını indirdim,daha yakından tanıma fırsatı bulacağım böylece :) Rica ederim :))

    YanıtlaSil
  3. Valla feci mutlu oldum. Sevmene o kadar sevindim ki anlatamam :)
    Bigbang harika bir grup, Taeyang harika bir adam :)
    Dediğin her şeye katılıyorum. Daha çok Bigbang'li günlere diyorum.
    Süper bir yazı olmuş. Artık sen de bir VIP'sin hehe :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,VIP kulağa hoş geliyor :) Tatile gitmeden önce telefonumu yaptırabilseydim,bütün müziklerini atacaktım telefonuma ama yaptıramadım,bilgisayarda kaldılar.Sürekli Big Bang dinliyor oldum.
      Ben teşekkür ederim :))

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...