14 Haziran 2012 Perşembe

FİLM | Heavens Postman / Cennetin Postacısı

Bu sıcaklarda evden dışarı çıkamıyoruz.Sürekli evde tıkılınca da ya film izliyoruz,ya kitap okuyoruz,ya bilgisayara giriyoruz.Ben de her gün film izlemeye başladım artık :) Yoksa vakit geçmiyor ! :)
Dün ne izlesem,ne izlesem diye bol bol düşündüm.Sonunda ablamın bilgisayarına indirmiş olduğu film aklıma geldi.Hiç doldurmakla uğraşmayayım direk izleyeyim diye ona başladım.Hem canımız Jaejoong'umuz oynuyordu ! :)
Ancak şunu söylemeliyim ki,film benim için hayal kırıklığı oldu.Verilmek istenen bir mesaj var,evet.Ama bir yerlerde bir şeyler eksikti.Her şey pat diye başladı ve pat diye bitti !
Artık "Film bitmeyecek mi ?" diye dakika saydığımda,sonunda biraz heyecanlandı.Allah'tan sonunu kurtardı keratalar ! :))
Film için oylama yaparsam 10 üzerinden 4 veririm.Yani bence izleseniz de olur,izlemeseniz de...


Konusu : 
Büyüleyici güzellikteki yeşilliklerin ortasında kırmızı bir posta kutusu etrafında iki kahramanımızın rüyya ile gerçek arası bir atmosferde karşılaşmaları ile başlayan film bu atmosferi sonuna kadarda sürdürüyor. 

Film bir yandan iki kahramanın arasındaki romantik olayları anlatırken diğer yandan da sevdiklerini kaybeden kişilerin duydukları üzüntü ve onlar hayattayken yapmadıkları şeylerin pişmanlıklarını anlatıyor. 

İki kahraman sevdiklerini kaybedenlerin dertlerine derman olmak isterken yaptıkları şeyin doğrumu yanlışmı olduğu sorgulamaya başlıyorlar. 





Konu kaynak : tıkla.

Sevgilerimle,
Cyrstalll...

10 yorum:

  1. ben bu filmi geçen sene izlemek için açmıştım net falan gitti yarım kaldı sonrada video bulamadım uzun süre hala sonunu izlemedim üzerinden bir sene geçti..

    merakta etmedim sanırım şimdi senin yazını okuyunca aklıma geldi normalde yarım bırakmam filmleri:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım ablam yeppuda'dan indirmişti,oradan da deneyebilirsiniz :)
      Sevgiler...

      Sil
  2. Thank you so much.You're web page very beautiful :)

    YanıtlaSil
  3. Canım kusura bakma. Cevabı yazıp hemen okula çıktım. Şimdi gördüm yazdıklarını. Dediğim site yabancı bir site. Alt yazıları divxplanet.com'dan indiriyorum. Şunu da belirteyeyim. O siteden filmi indirebilmen için önce torrent programını indirmen lazım. Program olarak da utorrent kullanıyorum ben. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

    YanıtlaSil
  4. Rica ederim canım ne demek.Ancak ben filmi bir yerden bulmuştum daha sonra takılmıştı ve kapatmıştım ben de.Ama bulamayınca kürkçü dükkanına geri döndüm ve bu sefer güzel güzel izledim.Yardımın için çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  5. ben bi güney kore aşığıyım. İnşallah bu yaz da korece kursuna gidicem.
    Şimdiye kadar 16 dizi ve 12 film izledim.
    Sabah akşam kore...
    Bence izlediğim filmlerden en güzeli buydu tabi bana göre. Çünkü fantastik ve duygusallığın birleşimini seviyorum.
    evet yeppudaa' da çok güzel filmler var. Şimdi izlediğim dizi THE KİNG 2 HEARTS.
    Bi blog da okudum anladığıma göre sen de benim gibisin ama napalım çok tatlılar. Neyse benden bu kadar inşallah bağlantımızı koparmayız de mi?
    Sevdim seni :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok şekersin :) Evet canım,bir takılınca Kore manyağı oluyorsun.Ben de şu sıra dizi izliyorum,Sungkyunkwan Scandal.
      Bu filmin vermek istediği mesaj güzeldi ama konuları güzel işlenmemişti bana göre :))
      Sevgiler :)

      Sil
    2. Ben nasıl bu posta yorum bırakmamışım ya, ben de izlemiştim bu filmi. Hatta izlediğim ilk ve tek Kore filmi. Film başlarda sıkıcı geldi bana ama çocuk ölü mü diri mi diye düşünüp ne olacağını tahmin ederken aktı gitti , sonu da iyi bir finalle bitince, ohh dedim bağrıma bastım filmi :)

      Sil
    3. Ben Jaejoong için izlemiştim,pek te beğenmedim aslında :)

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...