23 Temmuz 2012 Pazartesi

Bir Gece Vakti Cyrstalll

Ben bu postu yazarken saat 03:46.Oruç tutmayı kolaylaştırmak için,sabaha kadar oturup,akşama kadar uyuyorum :) Dün yine öyle oldu ve tahmin edersiniz ki bu gece de uyuyamıyorum.Sizler için bu boş vakitlerimi nasıl değerlendirdiğimi anlatmak istedim.Maksat muhabbet :)
Öncelikle olmazsa olmazlarımdan Yolun Neresindeyim? isimli bloga girdim.Kırtasiye,defter,masa düzenleri,kitap ve bir çok kalemli,defterli,kitaplı postu tekrar okudum :) Youtube'a girdim ve bu blogun sahibi Serrose'un videolarını izledim.(kalem tanıtımları,yeni masa düzeni,çantamda ne var,kırtasiye alışverişleri vs..)
Ayrıca favorim bir video vardır onu da paylaşmak istiyorum.Yapamıyom sensiz Tülayy Japon versiyonu.Harika,çok güldüüm :)
Serrose'un bir çok videosu favorimdir aslında.Kalem tanıtımları,defter,Love Me Shujin,çantamda ne var,gittiği yerlerde çektiği videolar vs..)Hepsi gibi :) Kendimi yalnız,mutsuz hissetsem videolarını açarım o derece yani :)
Daha sonra bir kaç çantamda ne var videosu araştırdım ama hepsi çok yapmacık geldi,kapattım.Şimdilik sadece Serrose'unkileri izleyeceğim :)
İnternetten defterler,kalemler araştırdım.Kitap sitelerini dolaştım :)

Bu arada tavsiyelerinizi bekliyorum,çantamda ne var videoları hakkında..

Gizli Anların Yolcusu'yla ilgili yorumları okudum.Bir sürü değişik yorumlar var,kafam karıştı.Çok merak ettim :)
Bloguma post yazdım :)
Yeni bloglar keşfettim.
Yanii,video izledim,blog okudum,eğlendim :)
Umarım bunu okurken siz de eğlenmişsinizdir :)
Sevgilerimle..

9 yorum:

  1. Ne güzel en azından gündüzün sıcaklarını yaşamıyorsunuz.Akşam daha serin oluyor nasıl olsa.
    Bloğunuz çok hoş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akşamları daha serin ama ne kadar serin olabiliyorsa.Yine de bunaltıcı geliyor insana :) Çok teşekkür ederim,keyifli okumalar :)

      Sil
  2. Ohhh, yemin ederim hayat sana güzel :)
    Harcayacak, istediğini yapacak ne güzel boş vaktin var canımm, Gençlik böyle bir şey işte. Evlenip çoluk çocuğa karışıkp bir sürü sorumluluk almadan önce gecen gündüzüne de karışsın, filmleri dizileri ,kitapları bloglar takip etsin keyfin nasıl istiyorsa öyle yaşa.
    Yolun neresindeyim?'i ben de çok severim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha canım yine beni güldürdün :D Sen de daha gençsin,niye üzülüyorsun ki canım :) Aslında hayat yaşamasını bilene güzel bence,yaşla alakası yok :))

      Sil
  3. eğlendik tabi eğlenmez olur muyuz? Sen yaz yeter ki seni bekliyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım yorumların için,çok mutlu oldum :) Keyifli okumalar :)

      Sil
  4. Ayy gecenin surprizi bana bu post oldu cok tesekkur ederim :) Bak simdi ben senin blogdayim :)dolaniyorum uzun uzun ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım.Dediğim gibi blogundayım ben sürekli :) En baştan geriye doğru okuyorum,kaldığım yerde sık kullanılanlara ekliyorum,sonra yine devam :)
      Keyifli okumalar :)

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...