14 Temmuz 2012 Cumartesi

Karar Listesii

Görsel alıntıdır.

Sevgili Mocha Daily blogunda bazı kararlar aldığından bahsetmiş ve bana katılmak isteyen var mı diye sormuştu.Ben de aldığı kararları çok beğendiğim için,varım demiştim.Kararlarını uygularsan bana yaz demişti ama onun bazı maddeleri bana uymadığı için (örneğin yarım bırakılan kitapları tamamlama,yarım bıraktığım kitabım yok) kendime bir liste hazırladım.Eylemden çok düşünce üzerine bir liste oldu benimki..

1)Kitaplarını okumaya devam et.(Teşvik etmesi için.Sıcaklarda hiç kitap okuyamıyorum) Kitap okumak için hamak,balkon gibi serin mekanları tercih edebilirsin.Ya da kitapla birlikte buz gibi bir limonata ya da ayran içerek bu zamanları daha keyifli kılabilirsin.
2)Haftada en az 1 film izle.K-Drama'lara devam et.
3)Bol bol araştır,gözlemle.
4)İnsanların ne dediklerini umursama.Her zaman önüne bak.Kimse için üzülme,kendin için bile.Her zaman bir çıkar yol vardır.
5)Daha hırslı ve azimli ol.Kendine inan ! Önünde daha upuzun yıllar var,hayatına yön vermek senin ellerinde.
6)İçinden ne geliyorsa onu yap.Milleti umursama,(pek umursamasam da) umursayanları takma !

Bana göre,pek güzel bir liste oldu.Özellikle 5.maddeye ağırlık vericem.
İnsanlara zarar vermedikçe hırs güzel bir şeydir,insana cesaret verir.
Haydi bakalım,uygulayabilecek miyim,göreceğiz ! :)

2 yorum:

  1. :) Daha yeni fırsat bulabildim bakmaya. Süper bir liste olmuş bence. Ben daha ilk haftadan kaytardım ama en azından uymaya çalışırken bile bir şeyler yapmış oluyorum:)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben uydum sayılır ya listeye.Benim için çok zor şeyler değil zaten.Eylem değil,düşünce üzerine olduğu için daha çok,beni zorlamıyor :)

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...