22 Haziran 2013 Cumartesi

The Goodwin Games

Henüz 5 bölümü yayınlanmış,20 dakikalık bir komediyle karşınızdayım :)
Bağları pek iyi olmayan Goodwin aile üyelerinin babası vefat edince konuşulacak uzun bir konu vardır : Mirası ne yapacaklar?
Babaları miras için bir oyun düzenler ve avukatı aracılığıyla çocuklarına bu oyunları tamamlamalarını sağlar.Bunlar basit oyunlar değil ama ! Hayatını yoluna koymalarını,aile bağlarını onarmalarını sağlar.

Dizinin jeneriğinin de çok anlamlı ve güzel olduğunu söyleyebilirim :)
Yeni başlamışken,bir şans verin diyorum :)


Konusu :


Ortada bir vasiyet varsa, mutlaka bir yol bulunur. Ve bu vasiyet 20 milyon dolar değerindeyse, inanın mutlaka biri parayı almak için bir yol bulacaktır. 

"How I Met Your Mother"ın yapımcılarının yeni eseri THE GOODWIN GAMES babalarının ölümünden sonra eve dönen ve beklenmedik bir şekilde kendilerini bekleyen büyük bir servetle karşılaşan üç yetişkin kardeşin hikayesini anlatıyor. Ancak mirası alabilmek için yapmaları gereken bir şey vardır: babalarının son dileklerini yerine getirmek. 

Parayı hak ettiğini düşünen bir Goodwin varsa, o da üç kardeşin en büyüğü olan HENRY'dir. Beklenilenden daha başarılı bir cerrah olan Henry kendisinden daha az başarılı kardeşlerinin önünde bir rol model olduğunu düşünmekte ve bunu her fırsatta onlara hatırlatmaktadır. Eve geri dönmek Henry'nin yaptığı seçimleri sorgulamasına neden olur, özellikle de ilk aşkı ve gerçek ruh eşi LUCINDA ile karşılaştıktan sonra. 

Ortanca çocuk CHLOE çocukken bir matematik dahisidir ve bu Henry'nin onu kıskanmasına neden olmuştur. Ancak Chloe popüler bir kız olmak için uzun zaman önce okul kıyafetlerinden vazgeçmiştir. Şimdi ise, bir dizi gizli mesajla babası Chloe'ye sayılara duyduğu aşkı ve birlikte olması gereken kişiyi hatırlatmaya çalışır. 

Üç kardeşin en küçüğü JIMMY mirasa en çok ihtiyacı olandır. Bir tefeciye borçlu, eski hükümlü bir gitarist olan Jimmy ailenin en başarısızı olabilir ama herkesten daha sevgi dolu ve daha iyi kalplidir. Kardeşleri gibi, Jimmy'i de eski evlerinde önemli biri beklemektedir: sekiz yaşındaki kızı. Mezardan çocuklarının iplerini elinde tutan baba BENJAMIN bir matematik profesörüdür. Çocuklarına çok iyi babalık yapamadığını düşündüğü için vicdan azabı duyan Benjamin arkasında avukatı APRIL'ın (Melissa Tang) idare ettiği birkaç zorlu görev bırakmıştır. Benjamin, bu görevler sayesinde çocuklarının özlerini yeniden keşfetmelerini ve kendisinin öğretemediği dersleri çıkarmalarını arzulamıştır. Potansiyel ödülleri ise 20 milyon dolardan fazladır: babalarının sahip olduğunu asla bilmedikleri bir servet ve babalarının olmalarını istediği insanlar olmaları için bir şans. Öyleyse GOODWIN oyunları başlasın!


Konu kaynak : Dizimag

2 yorum:

  1. Harika bir dizi yaa!! Ben çok beğendim. Özellikle Henry " Who are you??" diye bağırması beni çok güldürüyor :D:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha,oralarda ben de çook gülmüştümm :)

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...