18 Aralık 2012 Salı

Miralayın Kızı Süreyya

Yan tarafta "Kıyamet Gösterisi"ni gördünüz ve Süreyya nerden çıktı diye şaşırdınız.(kitabın adı uzun olduğu için Süreyya diyorum:) Kıyamet Gösterisi'nde sayfa 80 küsüre gelmeme rağmen hala bir şey anlamadım,bakalım ilerleyen sayfalarda nasıl olacak ? Her gün az az okumaya devam ediyorum..
Süreyya'yı da kütüphanede görünce de dayanamayıp aldım.Kitap Delisi Gizem'in blogunda görmüş ve merak etmiştim.İyi ki de öyle yapmışım.Çok etkileyici ve sürükleyiciydi.Vaktiniz olursa bir çırpıda bitirilebilecek bir kitap.Sürekli kitabıma koşmayı diledim :) Bir yazarla daha 2012 bitmeden tanışmış oldum böylece :)
Naşide Gökbudak'ın kitaplarında hoşuma gitmeyen bir şey var.Bütün kapaklarda bir surat ! Aslında Miralayın Kızı Süreyya için zannediyordum ama bütün kitaplarında öyleymiş.Bence yeni baskılarda tez zamanda düzeltilmeli.Sürekli kapaktaki kız aklıma geldi Süreyya'yı okuduğumda hayal gücümü zorlayamadım.

Altı Çizilen Cümleler : 

- Büyük şeyleri saklamak mümkün olmuyor.Örneğin ; büyük zekalar,büyük yalanlar ve de büyük aşklar asla saklanamaz. sf:164

2 yorum:

  1. benim de tek Gökbudak kitabımdır, her alışverişten önce ekleyeceğim falan diyorum ama bir türlü olmuyor , umuyorum diğer kitaplarını da okuyabilirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de okumayı ümit ediyorum,zira dilini çok sevdim :)

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...