20 Mart 2014 Perşembe

Bursa 12.Kitap Fuarı (2014) - Aldıklarım

Fuara 1. günü,2.günü ve bugün(6.günü) giderek fuar sezonunu bu senelik kapatmış bulunuyorum :) Yine kendimi dizginleyemedim paraları bırakıp çıktım.En azından yaz bitene kadar kitap almasam iyidir :)
Fuarda sizi de unutmadım,küçük bir sürprizim olacak takipte kalın :)
Günün yorgunluğunu atmak için kekimi de aldım,yazı yazmaya geldiim.Uzun bir yazı olacak,siz de kahveleri alın bence :)

İlk önce şundan bahsetmek istiyorum.Geçen sene Ayşe Kulin,Yekta Kopan,Üstün Dökmen gibi bayağı bir yazarla tanışmıştım.Bu sene bu tek bir yazarla tanıştım,Fadime Uslu.Size Kaçak Kahramanlar isimli kitabından burada bahsetmiştim.Yazarıyla tanışmak da kısmetmiş.Çok tatlı bir hanımefendi.Blogumda nacizane bir yorumda bulunduğumu söylediğimde blogumun ismini de istedi.Belki bakmıştır,ne dersiniz ? :)
Fuarın benim için tek yazarı Fadime Uslu'ydu.Memnunum aslında,bu açıdan özel oldu benim için :)
İndirimler ise,geçen seneye göre daha az mıydı ne ? Bu sefer kampanya (3 tanesi 15 lira gibi) yapmak yerine indirim (%20 gibi) yapmışlar gibi geldi.

Aldıklarım (nereden başlasak:)

En çok kitap aldığım yayınevi Nemesis'ten başlayalım madem.Nemesis belki de en çok kampanya yapan yayıneviydi.3 kitap 10 lira,3 kitap 15 lira gibi bütün kitapları kampanyalıydı.
Ben 3 kitap 15 liradan 6 tane Naşide Gökbudak kitabı aldım.Daha önce kendisinin Miralayın Kızı Süreyya isimli kitabını okuyup çok sevmiştim(yazısı için) İnternette de çok güzel yorumlar vardı bütün kitapları için.Böylece ilk gidişimde alttaki 3 kitabı,2.gidişimde ise üstteki 3 kitabı alıverdim :)
Miralayın Kızı Süreyya'yı okumuştum ancak hem ablam-annem için hem de kitaplığımda bulunsun diye aldım.

Martı da her sene yüzümü güldüren yayınevlerinden.Tess kitabını okumuştum(yazısı burada) ama  ablam için aldım.Sevgi Bağı ve Asla Vazgeçme meraktan dolayı alındı.

Siz de "Nihayeet!" diyor musunuz bunları gördüğünüzde :) Aylardan beri ortalıkta "İstiyorum!" diye dolandığım Arkadya kitaplarıma sonunda ka-vuş-tum! Gönül isterdi bütün kitaplarını alalım,ama şimdilik bu kadar :) Tercihlerimi Sarah Jio kitaplarından yana kullandım.

Geçen sene de fuardan klasiklerden almıştım,bu sene de aldım.Ailecek okuyabileceğimiz bir kitap bu,severiz Dostoyevski'yi.Yine de bir şikayetim var ki,klasiklerde çok az indirim var!
Bu kitap var ya,çok değerli ! Sahaftan aldım bu kitabı da.1947 basım içinde isim,tarih ve yer bile var,eski sahibi yazmış.Nasıl mutlu oldum an-la-ta-mam!!


April yayınlarında geçen sene 3 kitap 10 TL kampanyası vardı,bu sene onun yerine 5 TL,10 TL gibi kampanyalar yapmışlar.
Bu kitabın kapağı çok hoşuma gitti,hemen internette araştırma yaptım,beğendiklerini görünce de alayım dedim.Kişisel gelişim kitabı tarzında.Belki hayata bakış açımı değiştirir,ne dersiniz ? Göreceğiz:)

Öbür kitabım ise Sonsuz Kitap'tan yine kapağına bayılarak okuduğum bir kitap.Bu tarz kitapları zaten severim,yemek yapmayı da severim,ee daha ne :)
Sağdakinden başlayalım.Stantlarda dolaşırken arkadaşımın dikkatini çekmişti.%30 civarı bir indirim vardı galiba Ötüken'de.Bu kitap hem 3 TL'ye geliyordu,hem de okunmalı diyerek aldım.

Bugün ise sadece bu kitabı ve sizin için kitaplar aldım :)
Yine bir sahaf güzeli.3 TL'ye geldi ve 89 basıım.
Arkadya'dan ön okuma kitapçıkları.

Ayraçlarım.En sağdaki çok şeker değil mii ? Üstünde de "Ben bir kitap kurduyum" yazıyor.Kitap kurdu ayraçlarım da birdi,iki oldular :))

17 kitapla bitti fuar.

Benim fuar maceram böyleydi.Bursa'da yaşıyorsanız siz neler aldınız ? Eğer Bursa'da değilseniz siz de son zamanlarda aldığınız kitapları paylaşabilir ya da aldığım kitaplar arasında okuduklarınız varsa görüşlerinizi belirtebilirsiniz.
Sevgiler!




Geçen seneki fuar yazılarım Part : 1



4 yorum:

  1. çok güzel kitaplar almışsınız,keyifli okumalar :) ben de izmit fuarını bekliyorum ... indirim konusuna da katılıyorum,gerçekten işe yarar indirimler yapmıyorlar pek, resmen il halk kütüphanesine üye olmaya gideceğim...o da güzel bir şey tabi de ,kendim de almak isterdim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Kütüphaneler değişik kitaplar açısından iyi de,insanın kendi kitabını okuması farklı oluyor,bir de kütüphanene yerleştirince o kitabı :)

      Sil
  2. Güzel kitaplar, keyifli okumalar :)
    Ben de İzmir fuarını bekliyorum, o zamana kadar biraz para biriktireyim bari :)

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim :) Başla başla,ben şimdiden başladım bile :))

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...