12 Nisan 2014 Cumartesi

Bitenler ve Çöpe Gidenler #1

Genellikle ihtiyaç dışı alışveriş yapmayı,uzun süre elimde bekleyecek ürünlere para harcamayı sevmiyorum.İhtiyaç olunca alınır nasıl olsa diye :)
Bu yüzden çok ciddi stokları olan birisi değilim.Haliyle bu şekilde bitenler yazısı yazmak biraz zorlaşıyor.Ara ara da olsa yapmak istedim.Çünkü okumayı çok sevdiğim bir seri,yazması da keyifli olacak bence :)
Haydi başlayalım!

Ketoral şampuan, eczacının saç yağlanması için önerdiği bir üründü.Bir işe yaramamıştı,son kullanma tarihi de geçmiş,çöpe gidiyor.
Gülçiçek gül suyu,arkadaşımın abisinin Isparta'da olması sebebiyle elime ulaşan bir üründü.Ben bunun üstünü dikkatlice okumadan yüzüme de kullanmaya başlamıştım,yarısına kadar da kullandım! Sonra yüz için tercih edilemeyen bir ürün olduğunu öğrenince bıraktım.Kokusu da kötü zaten,çöpe gidiyor.

Saç bakım kategorisinde;
Shiffa Home Badem Yağı, Watsonslarda çeşit çeşit yağları satılan bir marka.Ben gayet sevmiştim,tekrar alırım.Tek sorun şişesi,ürünü almak zor.
Avon Argan Yağlı Durulanmayan Saç Bakım Serumu (ismi de çok uzun) burada bahsetmiştim.Çok sevdiğim bir üründü,bitti.Şişesini de atmadım ki,badem yağım daha sonra bitmişti onu doldurmuştum, pompalı olması açısından kolayca ulaşabiliyordum ürüne.
Watsons Kuru Şampuan beni kuru şampuanlardan soğutan ürün.Hiçbir işe yaramadığı gibi saçımı daha çok yağlandırıyordu.İleride kuru şampuan karşılaştırması yapabilirim,o yüzden şişesi biraz daha kalacak.

Biten 2 rimel;

Max Factor 2000 Calorie Dramatic Look  çook sevmiştim bu ürünü.Fırçasını yıkayıp kaş fırçası olarak kullanmaya başlayacağım,başka vardı eskidi.
Maybelline The Falsies Volum Express Maybelline'in rimelleri zaten fiyat - kalite açısından çok tercih ediliyor.Ben de çok seviyorum,bunu da sevmiştim.


Rosense el kremi  minicik şişesi çok tatlı :) Severek kullandım,tek sorun eliniz çabuk emmiyor ürünü.Bir süre sonra bile yıkadığınızda elinizden akıyordu ürün!
Dalan favorim! Bittikçe yenisini alıyorum,hatta bunları fotoğraflama,yazma sürecim boyunca bir tane daha bitti.Burada yazmıştım.


Çöpe giden biir sürü ojem var.
Tekrar alınacaklar : Gabrini'nin 4.sıradaki bordosu ve 2.sıradaki kırmızı oje.Bayılıyorum bu kırmızıya!

Anew'in bu dudakları dolgun gösteren ruju bitti.Burada bahsetmiştim ondan da.Ben nemlendirici olarak kullandım o yüzden tekrar 30 küsür gibi bir fiyat verip almayacağım bir ürün.
Catherine Arley ruj,çok cırtlak bir pembeydi.Yazısı için tıklayın. Kokusu garipleşmiş,bozulmuş.Çöpe gidiyor.

Ve son iki ürünüm,bakım adına.
Parmex aseton,zaten bir klasik,herkesin yazısında illa oluyor :)
İpana ağız bakım suyu içeren diş macunu,sevdim bunu ancak ağız bakım suyu da içermesinden midir nedir,bir kuruluk bırakıyordu.


Eveet,benim bitirdiklerim bu kadar.Bu yazıya sıra gelene kadar yeni şeyler bile bitti.Umarım keyif alarak okumuşsunuzdur,yazması çok keyifliydi :)

4 yorum:

  1. Bu serinin devamını istiyorum, dediğin gibi okuması çok keyifli :) Gitsin eskiler, gelsin yeniler!

    YanıtlaSil
  2. Merhaba; Gülçiçek Kozmetik firması olarak tüketicilerimizi yanlış yönlendirmemek adına üstte bulunan ürün resmimizi kaldırmanızı rica ediyoruz. Resimde bulunan ürün burada bir etkinlikte dağıtılmak üzere hazırlanan sentetik bir üründür. Aktif satışı bulunmamaktadır. Cilt temizliğinde kullanılan Naturel Gülsuyu ürünümüzdür. Bütün ürünlerimizi www.ispartagulcicek.com adresimizden inceleyebilirsiniz. Ayrıca bizi facebook üzerinden takip ederek bütün kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,ben de zaten ürünü yanlış kullandığımı belirtmiştim,ürün uzun zamandır bende olduğu için çöpe gidiyor.Yanlış bir bilgi verdiğimi de düşünmüyorum.İyi günler..

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...