15 Haziran 2012 Cuma

FİLM | Sahtekar / Changeling


Sevgili blogger arkadaşım Orkidela 'nın blogunda görmem ve onun bu filmi çok beğenmesi üzerine aynı gün içinde filmi izledim.
Ve kesinlikle muhteşemdi !
Başrolde Angelina Jolie oynuyor,daha ne diyebilirim ki ! :)

Bağlantı sorunlarım nedeniyle filmi çok geç buldum ama buradan takılmadan izleyebilirsiniz : tıkla

2008 yapımı bir film ancak film 1928 yıllarında baş gösteren bir olayı anlatıyor.Gerçek bir hikaye ve kesinlikle çok etkileyici !
O 140 dakikanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz..Konular o kadar güzel işlenmiş ki,nerede ne olacağını kesinlikle kestiremiyorsunuz..

Ben Amerikalıları oldum olası pek sevemem.Bu filmi izledikten sonra daha bir soğudum !
Aslında dünyadaki bu iğrenç düzenden ve olmayan adaletten hepimiz nefret etmeliyiz !
Bir annenin oğlunu bulma uğruna çektikleri..İnanılır gibi değil !
Film harika bir replik ile bitiyordu,bayılmıştım.Telefonuma yazıp kaydettim ama aceleden tam kaydetmemişim sanırım :) Neyse,izleyip göreceğiz artık :)) Sizler için birkaç fotoğraf kaydettim izlerken..

Güzelim Angelina'mızın pahalı kıyafetlerden,havalı saçlardan arındığında ne kadar normal göründüğünü görebiliyorsunuz değil mi ? :))

Konusu : 
Kaçırılan oğlunun bulunmasıyla birlikte Christine Collins’in (Angelina Jolie) duaları kabul görmüştür. Ancak anneyle oğlunun yeniden buluşmasının karmaşası arasında Christine bu çocuğun kendi çocuğu olmadığını fark edecektir. Medyanın ve yozlaşmış polis teşkilatının kendisine destek olmaktan çok köstek olmasından bunalan Christine, aradığı cevaplara ulaşmak için kendi başına adımlar atmaya başlayınca hayatını sonsuza dek değiştirecek gerçekle yüz yüze gelecektir. Yer: Los Angeles, yıl: 1928. Bir cumartesi sabahı her zamanki gibi işine gitmeye hazırlanan Christine oğluna “hoşçakal” dedikten sonra evden çıkar. Akşam işten eve döndüğünde oğlu evde değildir. Çocuğu arama çalışmaları bir türlü sonuç vermez. Aylar sonra Christine’nin dokuz yaşındaki oğlu olduğunu iddia eden bir çocuk çıkagelir. Polislerle gazetecilerin telaşlı koşuşturmacası arasında duygu karmaşası yaşayan Christine, çıkagelen çocuğun bir gece kendisiyle birlikte evde kalmasına izin verir. Ancak kalbinin derinliklerinde bu çocuğun kendi oğlu Walter olmadığını bilmektedir. Konunun araştırılması için yetkilileri zorlar ancak bir sonuç alamaz. Bu durum karşısında çaresiz kalan Christine, aradığı desteği aktivist rahip Briegleb’de (John Malkovich) bulur. Rahip Briegleb oğlunu bulma mücadelesinde Christine’e yardımcı olacaktır.


Konu kaynak








4 yorum:

  1. Sen izlemeden yazmak istemedim canım. Christie 1935 yılında oğlunu bulamadan ölüyor :( Zaten belli ki çocuk da kaçamamış o gece. Çok etkileyiciydi ama.

    YanıtlaSil
  2. Sonu öyle bir bitmişti ki,ne olduğunu anlayamamıştık.Ama çok üzüldüm okuyunca şimdi :(

    YanıtlaSil
  3. bu filmi izleyince çok etkilenmiştim uzun zaman oldu...
    sonu umut verici bitmişti ama şimdi öğrenince ben de üzüldüm çok :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hakikaten çok etkileyiciydi..Ben de Orkidela'dan öğrenince çok üzüldüm..

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...