23 Haziran 2014 Pazartesi

Fırsat Kasası Alışverişim

Sevgili Zehra bu yazısında duyurmuştu.22 Haziran'a kadar Fırsat Kasası'nda "zehraninsectikleri" kodunu kullanarak, Bioderma - Nuxe - John Frieda ürünlerini %50 indirimle alabiliyordunuz.
Kaçmayacak bir indirim!
Teşekkür ederim Zehra kod için (:

Benim de bir güneş kremine ihtiyacım vardı.Bioderma'nın Photoderm'ini göze kestirmiştim zaten.Siteye girdiğimde bir set içinde bunları görmek çok sevindirici oldu.


Çünkü normalde güneş kreminin fiyatı 60 küsür,H2O'nun fiyatı 40 küsür.
Setin normal fiyatı 62 TL idi.Kargo dahil (6 TL) %50 indirimle birlikte 37 TL'ye gelmiş oldu bana.

Bu siteden ilk defa alışveriş yaptım.Oldukça da memnun kaldım.Ödemeyi yaptığımda hemen mailime dekont gönderildi.Bir süre sonra da "siparişiniz hazırlanmaktadır" diye tekrar mail geldi.
Ben Cuma gecesi siparişimi vermiştim,Pazar günü de kargoların çalışmaması sebebiyle Pazartesi elime ulaştı.

Keşke bir de Bioderma puan katalogu verilseymiş içinde.Güneş kremiyle birlikte kazandığım 2 puanım elimde kalmış olacak :/

Sizin bu yaz için güneş kremi tercihiniz nedir ? :)






4 yorum:

  1. Gerçekten çok uygun fiyata gelmiş. Ben internetten alışveriş pek yapmıyorum. Eczaneden alıyorum. Bu yaz la Roche posay güneş kremini tercih ettim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ilk defa güneş kremini internetten sipariş ettim,zaten normalde de internetten çok sık alışveriş yapmıyorum,ama bu indirim kaçmazdı :))

      Sil
  2. Ablam çok seviyor bu güneş kremini, biz de yaz başı ona aldık aynı setten Sensibio H2O benim oldu :) %50 indirim ile çok uyguna gelmiş yalnız. Güle güle kullan.
    Bu arada benim güneş kremi tercihim Avene.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de daha 1 kez kullanma şansım oldu ama sevdim diyebilirim.Gerçekten çok uyguna geldi.Güneş kremleriyle ilgili yazını da severek okudum :))

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...