14 Ağustos 2014 Perşembe

Noodle Deneyimim // Sebze Çeşnili


İlk defa tavuklu noodle yemiştim - daha doğrusu yiyememiştim. Annem hazırlamıştı ve paketin içinden çıkan acıların hepsini de içine kattığı için acı eşiği çok düşük olan ben yiyemedim.Annem yemişti,beğenmemişti.
Geçen de markette dolanırken "1 TL değil mi,alayım bir deneyeyim." dedim. Fazla merak iyi değil..


Arkasında hazırlanışı,içeriği vs. yazıyor.Endonezya'da üretilmiş.

Paketin içinden çıkanlar.Sağdakiler (üstteki) pul biber (alttaki) acılı sos.
 Daha pişirmeden fotoğraftaki haliyle noodle'ı kokladım ve kokusu hiç hoşuma gitmedi.Daha sonra yavaş yavaş korkmaya başladım.


Üstüne sos dökmeden yiyeyim dedim - yiyemedim.Bir çataldan fazlasını yiyemedim.Pul biber ve acı sosla deneyeyim dedim,resmen kavruldum acıdan.
Sonuç : çok çok çok kötü.O verdiğim 1 TL'ye bile acıdım. Bütün noodlelar böyle değildir ama bir daha bu markanınkini ASLA almam.

Siz noodle sever misiniz ?


6 yorum:

  1. aslında sosu dökmediğiniz için yiyemediniz muhtemelen.

    O kokuyu alıp götüren ve lezzet getiren o soslar. Bir de makarna gibi süzülerek değilde erişteli çorba gibi suyuyla yeniliyor.

    Son bir kez öyle deneyin derim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yukarıda yazmıştım aslında sosu dökmeyi denedim ama kavruldum.
      Dediğiniz doğru suyuyla yemek gerekiyor şimdi farkettim.Ama benlik değilmiş onu anladım.Bir daha asla almam :)

      Sil
  2. Bende 2 kere denedim,maalesef yiyemeden attım.Sosları ayrı,eriştesi ayrı kötü!

    YanıtlaSil
  3. Bu markayi bende sevmedim. Biz arkadaslarimla başka yiyorduk onu seviyorum ama markasina hic dikkat etmemisim. Onda da sebzeli ve körili olanlar favorim gerisini beğenmedim. Tabi orjinal noodleın yerini tutmaz ama nefis köreltmeye yetiyor. :)

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...