22 Nisan 2012 Pazar

KİTAP | Alışveriş

Fotoğraf: bucanni

Bugün nihayet kitap alışverişine çıkabildim.Arkadaşımı uyarmayı tabi ki de ihmal etmedim !
"Oraya gidince kendimi kaybedebilirim,sabırla bekle." dedim.
BKM'ye girdim ve kendimi kitap cennetinin içinde buldum.Değişik kaplı,farklı renklerde,gıcır gıcır kapaklarıyla bir sürü kitap! Başka ne isterdim ki ?
Rafları dolaşıyorduk ve ben sıralamaya başladım.
"Ben bunu okumak istiyorum!"
"Bunu da!"
"Aslında bunu da okumak istiyorum."
Ve böylece milyonlarca kitabın içinden seçim yapmam gerekiyordu ama ben kararımı veremedim.Bir sürü yer daha gezdikten sonra nihayet karar kılmıştım."Küçük Mucizeler Dükkanı" , "Bin Muhteşem Güneş" i alacaktım.Ama daha sonra kitapçının tavsiyesiyle Buket Uzuner'in "İki Yeşil Su Samuru"nu da listeme ekledim.Aslında Buket Uzuner okumak istiyordum Kitap Delisi Gizem'in beğenilerinden sonra ama Kumral Ada Mavi Tuna'yı alacaktım.Ancak kitapçı adam "İlk önce bunu oku bence." dedi,eh öyle olsun bakalım diyerek listeme onu da ekledim.Vee yeni,gıcır gıcır kitaplarım olmuştu..
Ancak metroda bir de farkettim ki adam bana "Küçük Mucizeler Dükkanı" yerine "Bir Yumak Mutluluk"u vermiş ! O kitabı da okumak istediğimden ses çıkarmadım :)
Yeni kitaplarım masamın üstüne bana göz kırpıyorlar,büyük bir sabırsızlıkla okumayı bekliyorum.Ama ondan önce Açlık Oyunları serisini okuyacağım.Açlık Oyunları 1 bugün bitiyor :))
Sevgilerimle,
Cyrstalll...

2 yorum:

  1. bin muhteşem güneşi okudum ağır bence üzerine bir yumak mutluluk iyi olur gibi adı gibiyse içeriğide:) onu okumadım çünkü.

    açlık oyunlarına bende başlayacağım kardeşim bile bir günde bitirmiş ilk kitabı, çokta merak ediyorum ama sırasını bekliyor:)

    YanıtlaSil
  2. Benim de pek vaktim olmuyor kitap okumaya,o yüzden metroda,otobüste bile kitap okumaya çalışıyorum.Açlık Oyunları'nı da bugün bitireceğim inşallah, 140 sayfa kaldı yuvarlak hesap.Şimdi tek dileğim Bir Yumak Mutluluk'un Küçük Mucizeler Dükkanı'nın devamı olmaması.Ama sanırım öyle değil :)) Bin Muhteşem Güneş'i Kitap Delisi Gizem'in blogunda görmüştüm,çok beğenmiş,o yüzden aldım.Nasıl olsa okuyunca post yazacağım,oradan takip edebilirsiniz :)

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...