12 Ağustos 2012 Pazar

Bir Akıl


Bir akıl danışmak istiyorum sizlere :) Malum blogda çok fazla kitap paylaşıyorum,bu da karışıklığa neden oluyor gibi gözüküyor.Bir kitap blogu açıp,orada mı paylaşsam kitapları ? Ya da en yakın zamanda kategorileyeceğim için karışıklık olmaz mı dersiniz? Acil cevaplarınızı bekliyorum,kafam çok karıştı :)

Not : Şehir Kütüphanesi'ne üye olmak istiyorum.Genellikle eski kitaplar var ama onları da okumak isterim.Yine de çok kararsız kaldım.Bu sene bir kere üye olmuştum ama üyeliğim çoktan bitti.Bir anda buna karar verdim ama yine de çok kararsızım.Sanırım" kütüphaneye üye olmanın eksileri ve artıları" isimli bir yazıya ihtiyacım var.Yorumlarınızı bekliyorum :)

10 yorum:

  1. Ayrı blog açma bence, her yönden içerik paylaşan bloglar tek tip bloglara göre daha ilgi çekici oluyor (kendi açımdan konuşuyorum)
    Bence kategori bu sorununu çözer :)

    YanıtlaSil
  2. bence başka bir blog açmana gerek yok. ama çok karışık dersen kategorileme yepabilirsin. ama böyle de iyi:)

    YanıtlaSil
  3. Sessiz Gemi ve Pofuduk ; Çok teşekkür ederim yorumlarınız için.Şimdiye kadar gelen yorumlarda ayrı bir blog açmamam söyleniyor.Bakalım öbür yorumlar ne diyecek :) Bol bol yorum bekliyorum bu posta,çok kararsızım çünkü :)

    YanıtlaSil
  4. Bence önce kategori işini bitir ondan sonra bi daha bunu değerlendirelim derim :)

    YanıtlaSil
  5. Bence de açma yeni blog . Her türlü paylaşım iyidir :) Daha rahat olur yanii

    YanıtlaSil
  6. canım bence böyle devam et derim ben.kafam karışmıyor benim şahsen.böyle her telden çalan blogları severim ben :) seninkini de severek takip ediyorum :)
    benim blog da her telden çalıyor yani bence böylesi güzel sen bilirsin tabi ama :)
    bu arada bence üye ol derim imkanın varken :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için teşekkür ederim canım ama nereye üye olayım anlamadım :)

      Sil
  7. Yok yookk, yeni blog açma bence sen böyle Cyrstalll olarak markalaştın. Benim san tavsiye ettiğim gibi böyle bölüm bölüm yaparsan çok daha güzel olur

    YanıtlaSil
  8. ben senin bloğunu bu haliyle beğendiğim için bence 2. bir bloğa hiç gerek yok..bu haliyle daha güzel:)

    YanıtlaSil
  9. Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim,herkes yeni bir blog açma dediğine göre,Zaman Sözleri olarak yoluma devam ediyorum.Fikirleriniz için çok çok teşekkür ederim :) Hepinizi öperim :)

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...