20 Ağustos 2013 Salı

Faith OST/Dizi Müzikleri

Dizinin en sevdiğim OSTlarından biri.Zaten dizinin büyük bölümünde de bu şarkı yer alıyor.Çoğu Kore şarkısı gibi sözleri de çok anlamlı.İnsanın içine işleyen,çok güzel bir parça.

Favori OST'umu bu seçiyorum arkadaşlar :) Yine sözleri çok anlamlı,öyle güzel de yorumlanıyor ki bu şarkılar tadına doyum olmuyor sonra.Bu da dizide çok çalınmış bir parça.


Bu dizinin bütün OST'ları çok anlamlı arkadaşlar :) Hepsini de çok sevmişim.Bu şarkı için de tüm söylediklerim geçerlidir :)

Buna da bayılıyorum işte :) Dizide çok çalınan bir parça yine.

Pek fazla hatırlamıyorum bunu.Ama yine duygusal ve güzel bir şarkı.


Bunu da pek hatırlamıyorum ama bu da güzel bir şarkı.


Kore dizilerinde zaten hep uygun ve güzel parçalar oluyor,bu da dizilerin güzelliklerinden birisi bence.
Ayrıca diziyle ilgili eklemek istediğim bir şey var.Biliyorsunuz ki çoğu Kore dizisinin sonu vasat olur,devam edecekmiş gibi yapıp her şeyi son bölümde bağlamaya çalışırlar.O yüzden bu dizinin finali beni tatmin etti açıkçası.Yine de biraz daha gösterselerdi fena olmazdı diyorum :)


Diziyle ilgili yorumlarım için tık tık.


2 yorum:

  1. Çok uzun bir süre dramalardan uzak kaldıktan sonra iki günde izleyip bitirmiştim bu dramayı. Cidden çok sürükleyici ve eğlenceliydi. Sonlarda da bol bol zırlattı. Tabi bir de Lee Min Ho faktörü var. :D Müzikleri yeniden anımsamak güzel oldu, teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  2. Aaah ah Min Ho'nun her dizisi ayrı güzel,o olduğundan mıdır :p

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...