13 Ağustos 2012 Pazartesi

STİL | SNSD Taeyeon'un Stili

Öncelikle çok ince elenmiş,sık dokunmuş bir blog postudur bu,haberiniz ola ! Sizler için bir sürü resim seçtim,inceledim,Taeyeon'un tarzını birlikte ele alalım diye.Keyifli bir yolculuğa hazır mısınıız ? :)
SNSD'yi bu kadar takip etmemin sebeplerinden birisi de kızların giyim tarzlarını takip etmek :) İlk olarak ta en sevdiğim üye Taeyeon'dan başlamak istedim.Güzel gülümsemesiyle içimi ısıtan Taeyeon :)
En yakın zamandan başlıyorum :)

Açıkçası ben bu elbiseyi pek fazla sevemedim.Yaşına göre ağır durdu sanırım.Bunlar da sürekli yapışık geziyorlar anam,tek fotoğrafını bulmak o kadar zor ki.Ancak merdiven çıkarken ayrılıyorlar galiba.Kızların diğerlerini çıtır gibi giydirmişler,Tae'ye kalan teyze elbisesi.Cık cık cık,hiç yakıştıramadım.
Bakınız öteki kızlar :)
Özellikle Tae'nin Twinkle tarzını çook beğeniyorum.O klipteki sarı,leoparlı kıyafeti çook yakışmıştı.Tae'nin tarzının büyük sükse yapması Twinkle ile oldu sanırım.
Bu da bir radyo programından.Bence burada da gayet duruma uygun ve spor şık giyinmiş.
Burada da güneş gibi,bebe yaka galiba,tam gözükmese de,bu tür yakaların ona çok yakıştığını düşünüyorum zaten..
Nomu kiyopta :)

Ne çıtır,ne çıtıır ! :)
:)
Ben burada da elbisesini ve saçını ona çok yakıştırmıştım.Ama boydan fotoğrafları pek olmadığı için ayakkabıları göremiyoruz maalesef.Bir kez daha tekrarlıyorum,Twinkle'ın çıkış zamanlarında her zaman çok güzeldi!
Benim tulum yine,beni çıldırtmak için burda :)

 Şarkı söylerken videosunu izlediğimde görmüştüm bu kıyafetleri.Ve "Ne kadar güzel olmuş." demiştim.Sizce?

Bu kıyafeti kaç yerde giymiş bu kıız :D
Neyse,Twinkle fotoğraflarına dalarsam anlatacak çok şey var :)



Kulaklıklar hepsinin vazgeçilmez aksesuarı bu havaalanlarında :)
Havaalanı tarzı ise salaş ve rahat,olması gerektiği gibi.Her zaman güzel giyindiğini söyleyemem burada.İkinci fotoğrafta çok beğendim bir,onda da sadece yüzü ve tişörtünün bir kısmı gözüküyor :D Ama birinci ve son fotoğraftaki o çantayı bu kombine yakıştıramadım.Daha spor bir şeyler tercih edebilirdi bence.
Dergi çekiminde güzel olmaları lazım elbette,burada da kusursuz gözüküyorlar...
Yeni çıkan parfümlerinin tanıtımı.Çıkış yerleri sınırlı.Kore,Amerika bir de Fransa vardı galiba ama tam emin değilim.
Buralarda Tae'nin suratı ne kadar değişik,o mu değil mi diye bin kere baktım :D 
Valla ne desem ki bilemedim burada,kararsız kaldım.Kıyafete yukarıdaki fotoğraftan bakınca güzel,dantel şu an zirvede zaten.Ama böyle bir tanıtımda şort ne kadar uygun bilemiyorum.Sahnede giydiğiniz yetmedi mi :D Daha şık olabilirdi bence.
Kızlara genel bakış..Hyeyeon'un elbisesini çok merak ettim ama bu fotoğrafta gözükmüyor.Yoona grubun yüzü olduğu için yine ortaya kondurmuşlar bu kızı.Bu ayrımcılığa sinir oluyorum ! Neyse.Bir tek Tae şort giymiş gördüünüz gibi.Kızlarımız ise her zamanki gibi ya etekli ya elbiseli :) Yoona ve Jessica'yı en çok beğendim.
Vaov,beğendim :)
Son günlerde kıza beddualar gelmiş beddualarr! Sen bir saçlarını boyatsana Twinkle^daki rengine,uzatsana saçlarını,yaşına uygun,çıtır şeyler giysene.Bu kız arada beni delirtiyor böyle.Kıyafet çok kötü,"at çöpe"lik değil ama Tae'ye olmamış,cık !
Ha bir de Paparazzi klibinde de çok beğenmiştim !
Neyse ki toparladı durumu Tae :) O kolyeler dans ederken çok rahatsız edici ve ağır.Güzellik için de çekilmez.Onun yerine başka bir şey giyer,adam gibi uçar zıplardım!
Üstüne tıklayıp büyütün lütfen :) O saçı küçük kızlara yapılan saçlardan olsa da Tae'ye daha bir sevimlilik katmış bence :)

Çok yoruldum ama değdi :) Şirin mi şirin giflerle keyifli turumuzu tamamlayalım.(Umuyorum siz de benim kadar keyif almışsınızdır.) Hele son iki gifte çok şeker :)1 saati aşkın bu postla,resim bulmakla,değerlendirmeyle uğraştığımı söyleyebilirim.Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.1 yorum 1000 mutluluk gibi :) Sevgiyle kalın!

6 yorum:

  1. Genellikle harika giyiniyor fakat hiç beğenmediğim tarzlarıda var 2.postu yada yakınlarda bir postu Yoona unnimi görmek isterim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet her zaman mükemmel olduğunu söyleyemem :) Bütün kızların stillerini incelemeyi düşünüyorum :)

      Sil
    2. Evet içlerinden en sevdiğim yoona
      bende istiyorum yoona postunu

      Sil
    3. O zaman ön sıralar alayım onu :))

      Sil
  2. SNSD'yi sevmem sadece bir iki şarkısını dinlerim ama Taeyeon'u çok severim, şirin bulurum ve sesine saygı duyarım. :D Stilini de sayende öğrenmiş oldum ellerine sağlık gerçekten de çok tatlı bir kız. Bazı elbiseleri gerçekten kötü ama çoğu yerde çok beğendim. Son olarak kesinlikle saçlarını sarı yapsın. :D :D

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...