1 Mayıs 2012 Salı

MODA | Mezuniyet Heyecanı

Evet arkadaşlar,mezuniyet dönemleri yaklaşıyor.Herkes bununla ilgili postlar hazırlamış.Ben de hazırlayayım bir tane dedim ve karşınızdayım ! Ben daha çok sizlere bu konuda bakmanız gereken blogların isimlerini vereceğim ama aynı zamanda tavsiyelerim de var !
> İlk olarak düğüne gitmediğimizi,bunun bir mezuniyet olduğunu kabul edelim.Çoğu genç kızımız düğüne gidermiş gibi saçlar yapıp,takıp takıştırıyorlar.Asla!
Bu sene doğal saç,doğal kaş vs. her şeyin doğalı ve sadesi moda oldu.O yüzden sadeliğinizle göz almaya çalışın.Ama illa ben şıkır şıkır kıyafetleri seviyorum derseniz,abartıya kaçmadan onları da giyebilirsiniz.Bakınız Styleboom'un Pinterest'inden fotoğraflar.. Styleboom-Mezuniyet
Ayakkabıya gelecek olursak,o da çok önemli bir konu.Rahat ama şık ayakkabılar tercih etmelisiniz bence.Gece boyunca sizi zorlamayacak ama şıklığı da ön planda tutacak..Steve Madden ayakkabılar bu konuda size yardımcı olabilir.
Çanta..Clutch,portföy gibi küçük çantalar tercih etmeliyiz.Heybe gibi çantalar aslaa !! Vintage gibi çantalar da olabilir.Bakınız Styleboom'un Mudo çantası gibi..
> Ve tabi ki takılar.Yine tabi ki takılarınızı abartmayın :) Sade olsunlar,güzel olsunlar ama ucuz olsalar bile ucuz gözükmesinler.Fiyatı önemli değil ama görünüşü,kalitesi çok önemli.
Böyle bir şey asla kullanılmamalı :))

Toparlayacak olursak;
1.Abartmayın!
2.Şıklığınızla göz doldurun.
3.Şık olacağım derken sürekli çekiştireceğiniz kıyafetlerden uzak durun,rahatlığı da elden bırakmayın.
4.Pişti olmamaya dikkat edin :))
Ve diğer tavsiyeler için buraya da bakabilirsiniz . Bi Kot Bi Tişört
Umarım biraz olsun yardımcı olabilmişimdir :)
Sevgilerimle,
Cyrstalll...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...